• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Tatuaj Ochi

Conturul pleoapelor se realizeaza in functie de fizionomie, de comun accord cu viitoarea posesoare a machiajului semipermanent, al tatuajului pleoapei.
 Tatuaj pleoape semipermanent este o procedura care este efectuata in doua ore si tine sase ani scutind calvarul machiajului de zi cu zi 
 Recomandat, se traseaza conturul subtire de la primul la ultimul fir de gene. In functie de fizionomie se pot face si jumatati de contur ochi.
 Coditele sunt efectuate la cerere persoanelor care le realizeaza frecvent . Celorlalte personae le recomand inaintea machiajului semipermanent prin tatuaj sa le deseneze cu un timp inainte pentru a se obisnui cu forma . Trebuie specificat ca machiajul semipermanent prin tatuaj dureaza intre 3 si 6 ani .
 Pentru aceasta procedura de machiaj make-up semipermanent, executia este foarte simpla, putin dureroasa, folosindu-se anestezic de contact aprobat de ministerul sanatatii. Precizez ca totusi este un tatuaj, nu se face prin telepatie, se simte putin disconfort.
 Inflamarea pleoapelor dureaza aproximativ 2 ore cu conditia aplicarii compreselor reci sau 4-6 ore la temperature mediului. 
 Se poate vedea inflamarea pleoapelor dupa machiajul semipermanent in in  Galeria Foto ( fotografiile fiind facute imediat dupa efectuarea machiajului semipermanent prin tatuaj ).
Machiaj semipermanent ochi este o procedura simpla care aduce mult confort si timp in viata dumneavoastra.
 
Tatuaj sprancene Tatuaj ochi Tatuaj buze 0745001236 Zarescu Dan Galerie foto cu 2000 video machiaj semipermanent Discount 50%
 
Zarescu Dan ZDM Tel: 0745001236