• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Preturi

Preturi Machiaj Semipermanent  

Perioada discount-ului este 01 Ian 2024 - 31Aug 2024

 Programarea se face sunand  la

Tel: 0745001236 sau 0765558073

Tatuaj sprancene

500  267Lei

Machiaj semipermanent

Tatuaj pleoapa superioara

400  167Lei

Machiaj semipermanent

Tatuaj pleoapa inferioara

400  167Lei

Machiaj semipermanent

Tatuaj buze contur

500  267Lei

Machiaj semipermanent

Micropigmentare buze fina

600  367Lei

Machiaj semipermanent

Micropigmentare buze total

800  600Lei

Machiaj semipermanent

Tatuaj alunite

567 Lei

incepand cu

Camuflaj tatuaj

167 Lei

Portiuni mici

Corectare la 30 zile

67 Lei

doar la propriile tatuaje

Piercing cercei titan

167 Lei

Sterili

Tatuaje semipermanente

100 Lei

corp incepand cu

Tatuaje permanente

100 Lei

corp incepand cu

Tatuaj scalp

Contactati-ne

 

Micropigmentare scalp

Contactati-ne

 

Microdermabraziune

de baza

100 Lei

Microdermabraziune

inlaturare a tatuaje

100 Lei/ sedinta

 

Machiaj permanent doar la cerere expresa.

Repigmentari venite de la alte saloane la care au beneficiat de voucer tatuaj sprancene sau machiaj semipermanent

Consultatia 17 Lei si daca se poate corecta 67 Lei / sedinta 

Procedura de baza include consultatia, desenul, anestezia cu crema si sedinta de machiaj semipermanent.

Corectarea machiajului semipermanent este procedura care retusaza eventualele linii intrerupte, goluri mici in tatuaj si se face in maxim 30 zile de la machiaj DOAR daca este necesara. Manopera corectiei este gratuita si hitul folosit - 67 lei.

 

 Repigmentarea machiajului semipermanent se face la o distanta mare de timp, in functie de culoarea machiajului pe care si l-a dorit clienta, dupa cum urmeaza:

 Cu cat culoarea machiajului este mai deschisa ex: Maro deschis spre crem, repigmentarea se face la 1,5 ani.

 Daca culoarea este maro inchis spre ciocolata, repigmentarea se face la 3 - 4 ani.

 La negru cosmetic de ochi, repigmentarea se face la 6 ani.

Nu trebuie confundata corectarea la o luna, cu repigmentarea.

 

    Reducerile nu se cumuleaza si nu se adauga la discount-uri.

    Corectarea, daca este necesara se face cu programare in maxim 30 zile si costa 67 Lei.

    Repigmentarea dupa 3 ani efectuata la cabinetul personal este la 50 % din pretul de referinta scris cu rosu.

    Repigmentarile venite de la alte saloane sunt la 60% din pretul de referinta.

  Pentru a retine un discount pentru perioada in care nu este activ, formulati o cerere de prietenie in Facebook si lasati un mesaj in messinger la adresa:--   Machiaj Tatuaj Zarescu Dan  --

Adresa cu poza verde-

 Ma puteti contacta si pe watsapp.

 -Va rog sa confirmati programarea cu o zi inainte printr-un SMS

 -Va rog sa anuntati din timp daca va deprogramati.

 

 Tatuaj sprancene Tatuaj ochi Tatuaj buze 0745001236 Zarescu Dan Galerie foto cu 2000 video machiaj semipermanent Discount pana la 50%

Tags

discount machiaj semipermanent, machiaj semipermanent pret, pret machiaj semipermanent, pret machiaj tatuaj, pret repigmentari, pret tatuaj semipermanent, pret tatuaje temporare, preturi machiaj semipermanent, preturi tatuaje henna, reducere machiaj semipermanent, reducere tatuaj semipermanent, tatuaj sprancene pret, voucher machiaj semipermanent, micropigmentare scalp, ...

 

------------------

 

 

 

 

 

Acord de confidentialitate

 

Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului si serviciilor noastre o experienta online, estetica,  sigura. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere. 

Nota de informare privind protectia datelor personale 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice noi avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre  site sau blogul dumneavoastra.  Scopul colect?rii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor  informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate fara foloase materiale strict pentru prospect de piata .

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre acest director web. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va oferi serviciile solicitate. Informa?iile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer .Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justi?iei. Totodata, aveti dreptul sa va opune?i prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatii generale colectate de site nostru. In momentul inregistrarii pe contact machiajtatuaj site sau blog , prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse , vizitarea anumitor site-uri  inscrise gratuit la noi , ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare strict fara foloase materiale, vom prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale siteurilor, va cerem sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon,  informatii de contact. In alte zone ale siteurilor noastre, colectam sau putem sa colectam  informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi :  varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.

In momentul crearii unui cont in reteaua noastra va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate . Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal.

De asemenea primim si inregistram pe serverul nostru informatii referitoare la adresa ip si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs. Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale sitelui / blogului  machiajtatuaj semipermanent.

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand machiajtatuaj , cum ar fi  comentarii, raspunsuri, liste de discutii, baza de date cu cv-urilor cautabile, pt fi copiate si stocate de catre terti asupra carora machiajtatuaj nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand site-ului nostru.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre site nostru.

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul / blogul machiajtatuaj semipermanent, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de noi si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre site-ul nostru / blog este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Precizam ca inscrierea in comentarii este gratis si nu se percep  nici un fel de foloase materiale .

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Site-ul / blogul machiajtatuaj / semipermanent nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. 

Putem  totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

- Cu acordul dvs. ; - Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs cu precizarea sa nu se ceara foloase de nici un fel . - In cazul in care informatia e necesara partenerilor  pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. - Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala; 

(b) protejeaza drepturile site-ului nostru. 

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; 

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor de folosire a comentariilor , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail.

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

Machiajtatuaj / semipermanent confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul e protejat de o parola.

 ............Feedback 1 ...........

Termeni si Conditii

Va multumim pentru vizita !

Va recomandam citirea termenilor si conditiilor pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului Machiajtatuaj. Vizitarea, efectuarea machiajelor, consultatiilor produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Machiajtatuaj, in calitate de administrator al site-ului isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, cu o notificare prealabila catre utilizatorii prieteni. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina contact sau preturi in orice moment.

Website-ul Machiajtatuaj func?ioneaz? conform prevederilor statului român, fiind operat de c?tre proprietar cu sediul in Bucuresti, str. Barbu Vacarescu Nr: 117 Ap:3 

Mentionez:

Anumite produse sunt gratis, destinate uzului personal. Folosirea acestora de catre persoane care nu au o calificare in domeniu poate duce la accidentari sau nerealizarea efectelor dorite. Machiajtatuaj nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste eventualele daune sau neplaceri ce pot aparea in cazul folosirii neadecvate a recomandarilor dupa proceduri. Ex: Nefolosirea cremei unguentului, expunerea la soare, la temperaturi ridicate, vant, apa fierbinte, detergenti, apasarii mecanice a tesutului in timpul somnului. 

Preturile sunt exprimate in ron, cu caracter de prospect de piata, procedurile fiind gratis. Voucherele virtuale sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

La micropigmentare scalp, fiecare isi cumpara materialele folosite, la mine nu se pastreaza nimic.  

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

Machiajtatuaj se angajeaza sa nu transmita datele personale ale prietenilor utilizatori site-ului catre terti, ziua de nastere folosind pentru a va tranzmite La Multi Ani de ziua Voastra. 

Mailul este folosit in scopul de a notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor si de a transmite felicitari sau alte mesaje. Date personale introduse de utilizator nu exista

Nu se face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul site-ului, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail sau telefonul altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Machiajtatuaj declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor.

Machiajtatuaj isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica continutul site-ului fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

Drepturile de autor

Intregul continut al Machiajtatuaj.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oric?ror elemente apartinand site-ului www.machiajtatuaj.ro se pedepse?te conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea Machiajtatuaj.ro Zarescu Dan si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si slogane apartin Machiajtatuaj.ro

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt doar cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze, culoare, forma, aspect, etc. Machiajtatuaj va prezinta detaliat si corect serviciile, respectand acuratetea informatiilor. Totusi, nu garantam ca descrierea produselor si a serviciilor sunt intelese in totalitate.

Garantia produselor:

Toate consultatiile efectuate beneficiaza de conditii de valabilitate conforme legislatiei in vigoare.

Aparatura  electronica/electrica este cea mai moderna fiind garantata de producator. Materialele sunt sterile si de unica folosinta, majoritatea fiind cumparata de beneficiarul machiajului. Trebuie tinut cont de tesutul fiecarei persoane in parte, conditiile de mediu.

Fiecare procedura va fi însotita de specificatii sau declaratie de conformitate cu specificatiile producatorului de pigmenti sau materiale consumabile sau ale importatorului. Garantia pentru lampile neon este de 6 luni si sistemele de iluminat cu LED ale lampilor este de 12 luni. O utilizare neconforma a produselor nu este acoperita de garantie. 

Va rugam sa nu veniti cu materiale expirate, stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Daca la receptia produselor nu aveti factura de achizitie si certificatul de garantie, acolo unde este cazul, va rugam sa ma anuntati de acest lucru explicit. 

Dorinta noastra este ca serviciile pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. Notificarea se va data, semna si trimite prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . In situatia mentionata mai sus, procedura se repeta la interval de mai multe luni, numindu-se Repigmentare. Procedura de corectare se face la maxim o luna si se refera la eventualele retusuri reprezentand o linie intrerupta, un punct lipsa. Sa nu se confunde cu o repigmentare care se refera la acoperirea integrala a procedurii initiale.

Informatii, Comunicari, diverse:

Cei care viziteaza site-ul Machiajtatuaj.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari prin trimiterea unui mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, defaimator, 

Comenzi telefonice

Plasarea comenzilor telefonice se realizeaza pe propria raspundere atata timp cat se respecta politica de confidentialitate si termenii de prieteni.

Disponibilitate de proceduri:

Procedurile si programarile vor avea loc in urma unei liste care se poate intinde pe timpi foarte mari, in limita programarilor disponibile. 

Contactarea:

Exista situatii in care este necesara contactarea persoanelor, prietenilor deoarece prin deprogramarea unei persoane se poate ivi oportunitatea decalarii programarii. Va rugam respectati programul, nu insistati deoarece sunt un singur om. 

Persoanele care doresc deprogramarea sunt rugate sa anunte din timp.

Politica cu caracter personal de securitate:

Protejarea sigurantei si securitatii datelor personale este importanta pentru Machiajtatuaj.ro prin faptul ca nu se cer date personale,  Site este doar de prezentare. 

Datele de nastere se regasesc si pe facebook, folosind doar pentru a transmite urari de La multi Ani de ziua voastra, nestocandu-se sub nicio forma pentru alte scopuri.

Securitatea:

Datele personale furnizate de catre utilizator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestei politici.

Nu se fac sub nicio forma schimb de date deoarece nu se pastreaza.

Se iau urmatoarele masuri:

Interzicerea folosirii si introducerii a programelor software care provin din surse externe de catre utilizatori. Acestia vor fi informati prin mail privind  virusii, trolii si alte forme de phising.

Implementarea si actualizarea permanenta a unor sisteme automate de devirusare si de securitate a sistemelor informatice.

Scoaterea la imprimanta a documentelor continand date cu caracter personal este strict interzisa.

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul Machiajtatuaj.ro de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda. In acest caz ne rezervam  dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Litigii

Zarescu Dan, administrator al site-ului Machiajtatuaj.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor.

.............Feedback 2 .......................................

Acest Site ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul mail-ului va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imaginea persoanelor. 

Modificari ale politicii de confidentialitate:

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa in timp util cu privire la tipurile de informatii modificate. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne sunati sau sa ne trimite-ti un mail.  Mentionam ca  machiajele,  tatuajele  pe care le solicitati  si pe care Zarescu Dan  le face cu profesionalism sunt executate gratis, fara a se cere niciun folos material. Acest site-blog este facut strict pentru prospect de piata si promovare fara foloase materiale . Efectuarea de machiaje la diverse cabinete, saloane partenere sunt in scop de promovare fara vreun folos material din nici o parte, fiind gratis. Se cere acordul dumneavoastra de a face fotografii si mini filmulete pentru o mai buna promovare a sitelui / blogului machiajtatuaj. Cererea acordului de a face poze sau filmulete se filmeaza si efectuarea filmuletelor sunt facute de persoana caruia i s-a cerut acordul. Explicit sunt informate ca sunt postate pe site machiajtatuaj, youtube, facebook. La cerere expresa sunt sterse. Persoanele care nu doresc, pot refuza fara explicatii. Se pot executa filmari doar pe anumite portiuni, acoperindu-se celelalte portiuni. Filmuletele sunt folosite doar la prospect de piata.  Preturile au caracter doar de prospect de piata si nu se aplica in niciun fel.

---------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------

 Toate serviciile pe care le efectuez cu profesionalism, machiaje, tatuaje, consultatii proceduri, make-up permanent, machiaj semipermanent ochi, pigmentare buze, sprancene, micropigmentare scalp,  terapii cu lipitori, terapii cu iaurt khefir tibetan, ciuperci kambucia, bors Romanesc, informatii utile si toate consultatiile pe care le fac, sunt in scop caritabil, de prospect de piata, executate gratis fara a se cere niciun folos material. Acest site - blog este facut strict pentru promovare si prospect de piata fara a se cere foloase materiale, efectuandu-se donatii cand sunt posibilitati. Machiajele, tatuajele semipermanente si terapiile efectuate la diverse cabinete si saloane sunt executate strict pentru promovarea imaginii, efectuindu-se filmulete in scopul prospectului de piata fara foloase materiale de nicio parte fiind executate gratis informand in prealabil de aceasta particularitate inaintea serviciului, exceptie facand obligativitatea de a folosi imaginea prin poze, filmulete. Preturile au caracter doar de prospect de piata.

Nota obligatorie fara exceptie.

Tatuajul semipermanent este o arta, nefiind sub nicio forma o meserie. Doar cand ai inspiratie faci aceasta arta. Din acest motiv fac machiaj semipermanent, tatuaj cosmetic, tatuaje, micropigmentare scalp doar la familie si prieteni de familie. Nu fac machiaj semipermanent si tatuaje la persoane straine care gasesc datele mele de contact pe net decat daca accepta sa fim prieteni de familie. Vezi dex-ul limbii Romane. Cand este posibil certific prietenia prin legarea contactului la facebook (adaugare la prieteni) sau schimbul de numere de telefon, watsapp. Precizez ca acest text este scris cu aceleasi litere ca restul site-ului, online, foarte vizibil si consider ca absolut toate persoanele care vin la mine si-mi trec pragul casei au inteles si acceptat termenii de “prieteni de familie” acceptand termenii de confidentialitate, venind cu inima deschisa neascunzand nimic. Cu siguranta intreb daca a-ti citit site-ul si l-ati inteles inainte de efectuarea tatuajului, micropigmentarii scalpului, consultului, terapiei sau serviciului efectuat iar ascunderea cu buna stiinta a anumitor intentii atrag dupa sine anularea lor considerand ca ati incalcat termenii de confidentialitate in mod tendentios. Daca va declarati tendentios ca-mi sunteti amic, ati incalcat flagrant definitia de prieten si va asumati acest fapt si dauna produsa indiferent care este. Definitie dex pentru prieten: “Persoana de care cineva este legat printr-o afectiune deosebita, bazata pe incredere si stima reciproca pe idei sau principii comune”. Daca n-ati inteles termenii, va rog mai intrebati inca odata si daca nu acceptati, Nu insistati.

---------------------------------------------------------     

Machiajtatuaj.ro  este un site de informare, in curind director web, creat, dezvoltat si operat de proprietar, caruia i se aplica urmatorii termeni de utilizare ce includ, dar fara a se limita la acestea, avatarul, uneltele interactive, produsele digitale, toate textele si pozele publicate in toate paginile site-ului.      Segmente ale site-ului sunt vizibile si pentru utilizatorii care vizualizeaza site-ul, insa anumite sectiuni, in special adaugarea de linkuri si articole, pot fi accesate numai prin autentificarea pe site cu nume de utilizator si parola. Odata inregistrat pe site-ul  machiajtatuaj veti beneficia gratuit de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie pe acest site. In momentul accesarii , autentificarii, trimiterea mail-urilor, accesarea  numerelor de telefon sau prezentarea la machiaje, acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditii de utilizare a seviciului oferit si implicit acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni si conditii sa se modifice fara vreun anunt prealabil, dar afisati pe aceasta pagina. Machiajtatuaj.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice incalcare a acestor Termeni de Utilizare. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului document va rugam sa nu va inregistrati pe acest site, nu trimiteti mail la operator, nu dati telefon, nu cereti informatii care sa forteze raspunsuri cu caracter informational general, nu mergeti la ma chiaj / ta tuaj si sa nu ii utilizati serviciile, oricare ar fi acestea. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca Termenii de utilizare au fost modificati. Daca schimbarile eventuale din Termenii de Utilizare ai Site-ului nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra va rugam notificati acest lucru in cel mai scurt timp posibil proprietarului site-ului, machiajtatuaj.ro / semip ermanent.ro

log, la adresele de contact disponibile in acest site. Utilizarea in continuare a site-ului si serviciile mac hiajurilor si a ta tuajelor implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni de Utilizare. 

Accesul dumneavoastra la acest site desemneaza acordul cu termenii de utilizare prezentati in acest document. Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma, sau oricare alt tip de transfer a oricarei parti din site-ul machiajtatuaj / semipermanent , inclusiv dar fara a se limita la acesta, tot continutului, serviciile, produsele digitale, evenimentele, facilitatile contului sunt prin prezenta strict interzise. Va multumim ca folositi serviciile noastre. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii si sa ramanem prietenul dumneavoastra pentru numeroasele facilitati . 

 

 

Machiaj permanent doar la cerere expresa Repigmentari venite de la alte saloane la care au beneficiat de voucer tatuaj sprancene sau machiaj semipermanent Consultatia 25 Lei si daca se poate corecta 200 Lei / sedinta Procedura de baza include consultatia, desenul, anestezia si sedinta de machiaj semipermanent. Corectarea machiajului semipermanent este procedura care retusaza eventualele linii intrerupte, goluri mici in tatuaj si se face in maxim 30 zile de la machiaj DOAR daca este necesara. Manopera corectiei este gratis. Chitul folosit - 53 lei. Repigmentarea machiajului semipermanent se face la o distanta mare de timp, in functie de culoarea machiajului pe care si l-a dorit clienta, dupa cum urmeaza: Cu cat culoarea machiajului este mai deschisa ex: Maro deschis spre crem, repigmentarea se face la 6-8 luni. Daca culoarea este maro inchis spre ciocolata, repigmentarea se face la 3 - 4 ani. La negru cosmetic de ochi, repigmentarea se face la 6 ani. Nu trebuie confundata corectarea la o luna, cu repigmentarea. Reducerile nu se cumuleaza si nu se adauga la discount-uri. Corectarea, daca este necesara se face cu programare in maxim 30 zile si costa 53Lei. Repigmentarea dupa 3 ani efectuata la cabinetul personal este la 50 % din pretul de referinta scris cu rosu. Repigmentarile venite de la alte saloane sunt la 60% din pretul de referinta. Beneficiati de discount doar prin inregistrarea in "Abonare Newsletter' completand formularul, si cere-ti prin mail reducerea la procedura dorita. Tatuaj sprancene Tatuaj ochi Tatuaj buze 0745001236 Zarescu Dan Galerie foto cu 2000 video machiaj semipermanent Discount 50%