• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Tatuaj Sprancene

Tatuaj sprancene. Machiaj semipermanent sprancene.
 Se realizeaza in urma unui desen , de obicei in interiorul sprincenei
pentru avantajarea fizionomiei .
  Machiajul, micropigmentarea sprancenei se efectueaza cu diferite nuante de maro – saten , niciodata cu negru, tinand cont de culoarea tenului, a parului si a fizionomiei.
  Persoanelor care nu si-au desenat niciodata sprincenele si doresc sa le tatueze, le recomand acest lucru inaintea micropigmentarii pentru a se obisnui cu forma si culoarea.
  Imediat dupa machiajul semipermanent prin tatuaj, culoarea este foarte vie, ea scazind in intensitate 30 % in citeva zile.
  Inflamarea epidermei in machiajul semipermanent prin tatuaj al sprincenelor dureaza 1 – 2 ore .
  Se poate vedea inflamarea sprincenelor dupa machiaj semipermanent, micropigmentare in  Galeria Foto machiaj semipermanent ( fotografiile fiind facute imediat dupa efectuarea machiajului semipermanent prin tatuaj ).  
  De obicei nu este nevoie de corectie in machiajul semipermanent prin tatuaj efectuat la mine. Daca totusi sunt cateva puncte lipsa in interiorul machiajului semipermanent prin tatuaj, corectia se face cu programare in maxim 30 zile fiind inclusa in pretul machiajului.
 Corectia la machiajul-tatuajul semipermanent care beneficiaza de discount se face cu programare prin telefon, costa 53 lei si urmareste regulile ofertei respective.
  Schimbarile ulterioare de forma, de culoare, termen, se incadreaza in pretul chitului de unica folosinta necesar machiajului semipermanent, insumind 53 lei.
  Repigmentarea sprancenelor prin tatuaj dupa 3, 5 ani efectuata la mine este la 50 % din pretul de referinta fara discount.
Machiajul semipermanent prin tatuaj trebuie ferit aceste 20 zile de soare, solar, peeling de orice fel, agresiuni termice, chimice si mecanice.
 
 Sprancene fir cu fir prin metoda tatuajului sau microblanding.
 Inainte de a va decide sa optati pentru sprancene fir cu fir trebuie sa va intrebati de ce nu le vedeti pe feta fetelor "face to face" la 6-7 luni de la executie ca sa le admirati pentru executia lor remarcabila. Se tatueaza liniute fine in primul strat de piele care se sterg lasand totusi o unbra decolorata. Dupa cateva sedinte sprancenele fir cu fir se vor vedea exact ca si celelalte pline. Tatuajul fir cu fir se refera la o spranceana mai lata de 6-7mm deoarece singurele fire pe care le poti face intr-un spatiu asa mic sunt doar niste linii paralele. Naturaletea unei sprancene reusite este data de paleta de culori naturale si de forma superba care se potriveste fizionomiei.
 Am optat pentru galerie video tatuaj semipermanent cu peste 2000 clipuri deoarece Nu se pot modifica, aratand realitatea.   
Dupa cum stim fotografiile se pot prelucra in photosop modificand atat cat trebuie perceptia si alegerea dumneavoastra. 
Tatuaj sprancene Tatuaj ochi Tatuaj buze 0745001236 Zarescu Dan Galerie foto cu 2000 video machiaj semipermanent Discount 50%
 
Zarescu Dan ZDM  Tel: 0745001236

Inscriere Newsletter

Va rugam sa va inscrieti in newsletterul nostru! Completeaza formularul "Abonare Newsletter" si cere prin mail sa beneficiezi de pana la 50% reducere pentru machiajul semipermanent dorit. Programarea se face la: Tel: 0745001236 si 0765558073 Datele personale introduse in prezentul formular, vor fi colectate si folosite de noi in scopul informarii generale sau solutionarii cererii dvs. Ele vor fi pastrate cel mult o perioada de 30 de zile dupa care vor fi sterse. Prin accesarea butonului "Abonare Newsletter" va exprimati consimtamantul cu privire la folosirea datelor in scopurile mentionate.
Multumim pentru mail-ul in care ati cerut reducerea de 50% si inscrierea in newsletter. Pentru programare va rugam sunati la tel: 0745001236 si 0765558073